Binnen jouw magazijn eenvoudig voorraad-beheer en orders rapen

Beam is een ontzettend gebruiksvriendelijke voorraadbeheer systeem voor MKB magazijnen. Door op de vloer met een eenvoudig en overzichtelijke app te werken maken werknemers minder fouten en vermindert het administratie en tijd. Het systeem is volledig compatibel met barcode scanners en RFID voor nog sneller werken. We koppelen daarnaast eenvoudig en snel met vrijwel elk ERP, WMS, of boekhoudprogramma. Kom met ons in contact en we vertellen je graag meer.

Binnen een oogopslag inzicht in de voorraad van jouw magazijn

Met de Beam app heb je binnen enkele klikken inzicht in alle voorraad van jouw magazijn. Zo zie je direct hoeveel verkoopbare voorraad er ligt op welke locatie en werk je paklijsten eenvoudig af.

  • Verdubbel je voorraadbetrouwbaarheid

  • Print direct labels uit voor jouw producten

  • Maak of importeer paklijsten en werk deze af

  • Koppelingen mogelijk met andere systemen

Bekijk alle prijzen

Centrale aansturing door het Beam platform

Beam staat centraal in de uitvoering van processen en het automatisch verwerken van business logica. Het is een verlengstuk van het bedrijfssysteem op kantoor en zorgt voor efficiënte afhandeling van processen. Het platform draagt zorg voor het juist coderen en printen van tags, het uitlezen door middel van slimme filtering en het wijzigen van gegevens in het ERP of WMS. Door de hoge flexibiliteit van Beam zijn bedrijven van groot tot klein eenvoudig aan te sluiten.

  • Centrale aansturing: Door de aansturing binnen het (cloud) netwerk worden installatie tijd en kosten flink verminderd.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende demo van Beam?
Vul hieronder ons demo aanvraag formulier in

We zetten graag een account voor je op of komen langs om te spreken over de mogelijkheden van onze diensten.

* We delen nooit gebruikersgegevens met derden.
Bedankt! Uw aanvraag is ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden.